Om Attentus Eiendomsmegling
loader
Attentus Askim
Tlf 69 50 47 50
Attentus Kolbotn
Tlf 93 48 14 10
Attentus Ski
Tlf 64 91 34 00
Attentus Ås
Tlf 64 91 34 00
Loader
Loader
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
En av hovedstyrkene til Attentus er lang og allsidig erfaring hos alle meglerne. Enten du skal selge enebolig eller leilighet - nytt eller gammelt - er det garantert noe en megler i Attentus har gjort mange ganger tidligere.

Faktisk har meglerne i Attentus i gjennomsnitt over 10 års erfaring!

For deg som kunde betyr det at du kan nyte godt av den trygghet det gir at megleren din har vært igjennom juridiske og praktiske problemstillinger mange ganger tidligere. Det er trygt å vite at vi ikke lar boligen din være vår prøvekanin.

Med våre fire kontorer i Follo og Indre Østfold er Attentus Eiendomsmegling den største frittstående eiendomsmegleren i sitt marked.

Vi er lokalt eiet og ikke styrt av en tung sentral organisasjon langt fra boligselgere og kjøpere. Vi kan raskt tilpasse oss det lokale boligmarkedet som gir oss en unik fleksibilitet våre kunder har stor glede av.

Attentus er ikke bundet av bankavtaler og kan tilby dine potensielle kjøpere den aller beste finansieringen som er i markedet – uten hensyn til hvilken bank som akkurat for øyeblikket måtte tilby dette.

Det er forskjell på banker og det er ikke én bank som passer for alle. Dette vet Attentus og vi kan derfor tilby dine kjøpere åtte av landets største banker gjennom én lånesøknad. Dine kjøpere får raskt oversikt over hvor mye de kan låne og hvor de får de beste vilkårene.

Fornøyde kjøpere med gode lånebetingelser betyr raskere salg og høyere priser for deg som selger.
Skriv ut