Attentus Eiendomsmegling MEFF
Attentus Eiendomsmegling MEFF 2021
Kontakt Attentus eiendomsmegling i ditt distrikt for en uforpliktende prat eller verdivurdering i forbindelse med salg av din bolig.

Attentus eiendomsmegling består av markedsledene meglerkontorer som alle sammen tidligere har vært en del av større, landsdekkende eiendomsmeglerkjeder. Vi har løsrevet oss og er nå selvstendige eiendomsmeglere med lokal forankring, uten tilknytning til bank eller øvrige eiere.

For deg som kunde betyr det tre store fordeler:

For det første står vi på hundre prosent for hver eneste kunde. Vi ønsker ikke et eneste dårlig salg, ikke én misfornøyd kjøper eller én angrende selger. Vi lever av fornøyde kunder!

For det andre kan vi tilpasse oss vårt lokale marked på vår egen måte, slik vi tror det er best. I en stor kjede vil det være sentrale føringer som bestemmer hvordan ulike ting skal gjøres. Etter mange år vet vi selv best hvordan vårt marked er - og ønsker at kundene våre skal stå i sentrum, ikke noe annet!

Til slutt ønsker vi kun å jobbe med salg av eiendom. Vi er ingen bank og har ikke lyst til å være det. Tips av lån, formidling av bankkunder og hjelp med finansiering tar banken seg av, vi jobber for best mulig pris på boligen din!

Lang erfaring gir trygghet både for selger og kjøper. Vi mener den tillitten vi nyter hos våre kunder er hovedårsaken til at vi er kjente for å oppnå gode priser. Prøv oss du også!

Se vår prisliste her.